0
Tenis

Foto: Teniski savez Srbije

Tipsarević: Pomažite, pravi problemi tek dolaze (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.14 u 12:22

Srpski teniser Janko Tipsarević i selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović apelovali su danas na sve navijače i sportiste da pomognu ugroženima u poplavama. 

 

Foto: Teniski savez Srbije
Foto: Teniski savez Srbije


„U toku jučerašnjeg dana bio sam u kontaktu sa Novakom, Viktorom i Nenadom i mi smo u ime Dejvis kup reprezentacije napravili malu donaciju koja će, nadam se, pomoći ugroženim ljudima. Ovo je naš apel svim navijačima koji su nas verno pratili, ali i svim sportistima u zemlji i inostranstvu da pomognu koliko mogu, pre svega finansijski“, rekao je Tipsarević na konferenciji za novinare u pres centru Tanjuga u Beogradu.

On je istakao da prava borba tek predstoji kada poplave prođu.

„Tek nam predstoji pravi rad kada se voda povuče sa poplavljenih područja. Mogu samo da zamislim kolika je šteta u infrastrukturi, namirnicima… Video sam i koliko se ljudi odazvalo, ali važno je da znamo da pravi problemi tek dolaze“, poručio je Tipsarević.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter