0
Evropske lige

Simeone: Jedan od najboljih dana u istoriji Atletika

Objavljeno: 17.05.14 u 21:58

Trener fudbalera Atletiko Madrida, koji je osvojio titulu u Španiji, rekao je da je subota jedan od najboljih dana u istoriji tog kluba.

tletico Madrid's Argentinian head coach Diego Simeone

„Ovo je neverovatno. Ne mogu da vam opišem. Hvala igračima. Nikad nismo prestali da radimo i to je razlog zašto smo sad ovde. Ovo je jedan od najbolji dana u istoriji Atletika“, rekao je Simeone nakon meča s Barselonom.

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su titulu šampiona Španije, pošto su danas odigrali nerešeno s Barselonom 1:1 u poslednjem kolu Primere.

Atletiko je pre poslednje utakmice u prvenstvu imao tri boda više od Barselone, tako da mu je za titulu bio dovoljan i bod.

Pobedom u Barseloni, Atletiko je osvojio prvu titulu u Španiji još od 1996. godine, a ukupno desetu u istoriji kluba.

„Borili smo se cele godine i uradili smo neverovatan posao… Simeone nam je na poluvremenu rekao da ćemo sigurno dati gol i pravda je zadovoljena“, kazao je Dijego Godin, koji je bio strelac na večerašnjem meču.

Ekipi Dijega Simeonea aplaudiralo je i 100.000 navijača Barselone ma Nou Kampu.

„Ispisali smo istoriju Atletika“, kratko je rekao Huan Fran.

Za ekipu Atletika ovo nije kraj sezone, pošto ih u Lisabonu 24. maja očekuje i finale Lige šampiona protiv Real Madrida.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter