0
Evropske lige

Simeone: Košta starter u najtežoj mogućoj utakmici protiv Barselone

Objavljeno: 16.05.14 u 15:59

Napadač Atletiko Madrida Dijego Košta počeće utakmicu protiv Barselone, potvrdio je trener Dijego Simeone.  

dijego-kosta

Košta je poslednjih desetak dana bio van stroja zbog povrede lože, ali se u potpunosti oporavio i predvodiće svoj tim u odlučujućoj utakmici za titulu.

“On se oseća dobro. Trenirao je bez problema sa ekipom i počeće utakmicu sa Barselonom“, potvrdio je Simeone i nastavio:

“Ne mislim da će utakmica biti odlučena na samom početku, ali očekujem silovit start Barselone. Ubeđen sam da ćemo videti potpuno drugačiju Barselonu od one koju smo gledali prethodnih nedelja. Katalonci imaju fantastičan tim i igraju na svom stadionu. Ovo će definitivno biti naš najteži susret sa Barselonom, ali znamo šta nas čeka. Znamo koja je naša snaga, ali i naše mane, koje ćemo morati svim silama da sakrijemo i svedemo greške na minimum“, zaključio je Simeone.

Atletiko ima tri boda više od Barselone i dovoljan mu je bod za titulu. Utakmica je na programu u subotu od 18 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter