5
Domaći fudbal

Na tribinama rivali, ali za Srbiju – Delije i Grobari zajedno čuvaju Šabac!

Objavljeno: 16.05.14 u 18:54

Navijači dva najpopularnija srpska kluba, Crvene zvezde i Partizana organizovano su se uključili u akciji pomoći ugroženim područjima Srbije. 

zvezda partizan

Kako prenosi B 92, u petak u večernjim satima, okupiće se i Delije i Grobari i organizovano otputovati u Šabac, koji je izložen nadirućoj Savi.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je „hiljadu pet stotina hrabrih Beograđana“ da se jave kod Arene kako bi se uputili u Šabac, jer „treba nam toliko muškaraca spremnih da nam pomognu da idemo u Šabac da pokušamo da ga odbranimo“.

Navijači Zvezde okupljaju se ispred zgrade Sportskog društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana u 20 časova.

Navijači Partizana će se u isto vreme okupiti ispred ulaza u upravne prostorije, između istočne i severne tribine stadiona Partizana.

Na ovaj potez, nemamo šta da dodamo, osim – svaka čast i crveno i crno-belima!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. jos jedan dokaz da Vujosevicu,Nikolicu i ostalim smradovima dekretom zabraniti pojavljivanje u medijima,pa cak i zbraniti da se bave ovim poslom,jer ja veci govor mrznje zarad svojih bednih interesa odavno nisam cuo…bravo momci,ipak smo mi zdrava nacija,iako nas ubedjuju u suprotno!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • TI SI SMRAD KAD TI JE I DANAS I NA OVAKVU VEST GLAVNA OPSESIJA VUJOSEVIC I NIKOLIC…..NEKE GLUPOSTI I GLUPE LJUDE NI OVOLIKA VODA NE MOZE ISPRATI

      0
      0
      Odgovori
  2. Prvi ste ih nazivali huliganima i optuzivali za sve lose…..neka pokaze nasa omladina za cega je spremna u inat svima vama !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. To su pravi zdravi navijaci koji ce na delu da brane ne samo svoje timove nego i OTADZBINU a to je SRBIJA.Srecna i uspesna odbrana .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter