0
Evropske lige

Luis Enrike i zvanično napustio Seltu, još uvek bez potvrde o prelasku u Barsu!

Objavljeno: 16.05.14 u 15:28

Trener Selte Luis Enrike saopštio je da će napustiti klub iz Galicije po završetku sezone, ali nije želeo da potvrdi da je razlog rastanka dogovor sa Barselonom. 

luis-enrike

Španski mediji prošle nedelje tvrdili su da će Luis Enrike zameniti Herarda Martina na klupi Barselone, ali je zvanična potvrda odložena za kraj sezone, pošto Katalonci u subotu od 18 sati protiv Atletika igraju odlučujuću utakmicu za titulu.

“Danas je tužan dan. Još uvek sam trener Selte, ali to neću biti na kraju sezone. Osećam obavezu da saopštim klubu vest o svojim planovima kako bi imali vremena da pronađu moju zamenu. Nema nikakvih ekskuzivnih razloga za moj odlazak, ali ostavio sam svoju porodicu u Barseloni i to je bilo veoma teško. Ne mogu ništa ni da potvrdim ni da demantujem, jer ovo nije trenutak da se priča o mojoj budućnosti“, rekao je Enrike čime je dodatno približio sebe povratku na Kamp Nou u ulozi trenera.

Podsetimo, u petak je predsednik Selte Karlos Murinjo potvrdio da Luis Enrike ima dozvolu da pređe na Kamp Nou.

“Luis Enrike je dobio našu dozvolu da otputuje u Barselonu na pregovore. Imamo dogovor sa njim i želeli smo da ga ispoštujemo“, rekao je predsednik Selte.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter