3
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Jedan od najboljih igrača Zvezde ovog proleća napušta Marakanu?!

Objavljeno: 16.05.14 u 14:14

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u prolećnom delu sezone Nejc Pečnik mogao bi da napusti Marakanu u predstojećem prelaznom roku, pošto je za usluge Slovenca zainteresovan bugarski Botev iz Plovdiva. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Prema pisanjima bugarskih medija, trener Boteva Stanimir Stoilov želi u svom timu vezistu crveno-belih i prvi kontakti su već uspostavljeni. 

Pečnik ima važeći ugovor sa crveno-belima do leta 2015. godine, a prema proceni sajta Transfermarkta njegova vrednost iznosi skoro milion evra.

Podsetimo, Slovenac je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač iz engleskoj Šefild Vednzdeja, a ove sezone je postigao šest golova na 27 mečeva.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

3 Komentara

  1. Ako je njemu u interesu da igra za neki Botev a ne za Zvezdu neka ide!!!!! Decko je dokazao da moze da igra na tri pozicije kvaliteyno,mi takve igrace nemamo! Znaci glas za OSTANAK!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter