0
Tenis

FOTO:STARSPORT

Ana Ivanović: Srbijo izdrži!

Objavljeno: 16.05.14 u 21:33

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je u Rimu da joj teško pada kada vidi fotografije poplavljenih gradova širom Srbije i unesrećene ljude koji se bore za život i spasavanje imovine.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ivanovićeva u italijanskoj prestonici igra na WTA turniru premijer serije, a pobedom nad Karlom Suarez Navaro iz Španije plasirala se u polufinale.

– Jako mi je teško kada vidim fotografije. Želim da poručim svima da izdrže. Sutra valjda prestaje kiša i nadam se da će biti bolje, odnosno da će se poplave povući – rekla je srpska teniserka izveštaču B92 u Rimu.

Ivanovićeva u borbi za finale čeka pobednicu duela između Amerikanke Serene Vilijams i Kineskinje Šuai Žang.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je na sednici Štaba za vanredne situacije da je zemlju zadesila katastrofa i pozvao sve građane da pomognu u spasavanju ljudi ugroženih poplavama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter