0
Evropske lige

Ture želi da osvoji LŠ pre nego što napusti Siti

Objavljeno: 15.05.14 u 11:35

Jedan od najboljih fudbalera Mančester sitija Jaja Ture rekao je da se nada da će u narednoj sezoni osvojiti trofej Lige šampiona i na najlepši način se oprostiti od dresa ‘građana’.

yaya59001e

Siti je u tek završenoj sezoni osvojio Premijer ligu i Liga kup, ali su već nekoliko godina unazad nemaju uspeha u najjačem evropskom takmičenju.

„Sledeće sezone pokušaćemo da odbranimo trofeje osvojene ove sezone, ali najveći cilj je osvajanje Lige šampiona. Posle toga ću najverovatnije napustiti klub na najbolji mogući način“, rekao je Ture za Skaj Sport.

On je najvažniji trofej u evropskom fudbalu osvojio u dresu Barselone. Od 2010. godine član je Mančester Sitija, a pre toga je igrao i za Beveren, Metalurg iz Donjecka, Olimpijakos i Monako.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici HotSport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter