0
Evropske lige

Pujol se i zvanično povukao: Pamtite me kao čoveka koji je dao sve za Barsu!

Objavljeno: 15.05.14 u 18:09

Kapiten Barselone Karles Pujol danas je održao poslednju konferenciju za medije na kojoj se nažalost oprostio od katalonskog kluba, pošto je zbog povrede kolena sprečen da na terenu odigra oproštajnu utakmicu. 

Karles Pujol

Pujol je dete Barselone, čitav fudbalski vek proveo je u La Masiji i na Kamp Nou, osvojio je 21 trofej, odigrao 593 utakmice i postigao 18 golova.  

“Razočaran sam što nisam na terenu i to je mesto gde želim da budem. Imam povredu kolena zbog koje nisam u stanju da igram i ne znam da li bih mogao da pređem u drugi klub. Želim da se oporavim da bih mogao makar rekreativno da se bavim sportom. Nadam se da ćemo pobediti Atletiko i da na kraju karijere osvojimo pehar namenjen prvaku Španije. Rezultati u ovoj sezoni nisu bili dobri, ali imamo šansu da velikim trofejom uspešno završimo sezonu“, rekao je Pujol i dodao:

“Želeo bih da me se pamte kao čoveka koji je dao sve za Barsu i fudbal. Znam da sam ranije govorio da bih se bavio trenerskim poslom, ali to sada nije slučaj. Moramo se boriti za Ligu, zbog Tate, jer je zaslužio tu titulu. Takođe, želeli bismo trofej posvetiti Titu Vilanovi“, istakao je Pujol.

Pored uspeha u bord-plavom dresu, Pujol je zabeležio i sto nastupa za nacionalni tim Španije sa kojim je postao svetski i evropski prvak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter