0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović i Ćurčić spremaju spiskove za predstojeće obaveze

Objavljeno: 15.05.14 u 13:43

Krajem maja i početkom juna „A“ i Mladu reprezentaciju Srbije očekuju prijateljske pripremne utakmice pred jesenje mečeve u borbi za bodove u susretima kvalifikacija za resorna evropska prvenstva – u Francuskoj 2016, odnosno Češkoj 2015. U tom cilju, sutra i u ponedeljak biće održane konferencije za novinare, na kojima će biti saopšteni spiskovi igrača za prijateljske utakmice naših selekcija.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vršilac dužnosti selektora „A“ reprezentacije Ljubinko Drulović spisak igrača saopštiće na konferenciji za novinare koja će biti održana u ponedeljak, 19. maja 2014. godine, u prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi

Našu najbolju selekciju, po završetku tekuće sezone, očekuju redom sledeće utakmice:

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za utorak, 20. maj, u 12.00 sati u Sportskom centru FS Srbije. Put SAD reprezentativci Srbije krenuće u petak, 23. maja.

Za gostovanje našeg nacionalnog tima u SAD vlada veliko interesovanje među brojnom dijasporom. FS Srbije i ovom prilikom obaveštava sve zainteresovane da ulaznice za utakmice protiv Jamajke i Paname mogu da kupe putem sledećeg linka agencije koja organizuje susrete:

https://www.internationalsoccerpromoters.com/

Za utakmicu Brazil – Srbija ulaznice su u prodaji u organizaciji FA Brazila.

Selektor Mlade reprezentacije Radovan Ćurčić svoj izbor igrača za naredne prijateljske susrete saopštiće na konferenciji za novinare a koja će biti održana sutra, u petak 16. maja. Konferencija će početi u 12.00 sati u Pres sali FSS u prostorijama na Terazijama 3, deveti sprat.

Našu Mladu reprezentaciju očekuju sledeće utakmice:

23. maj, Stadion Čukaričkog u Beogradu: Srbija – Izrael

29. maj, Melk: Austrija – Srbija

Okupljanje članova Mlade reprezentacije je zakazano za ponedeljak, 19. maj, u 10.00 sati u Sportskom centru FS Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter