1
Evropske lige

Valdez se pismom oprostio od Barselone

Objavljeno: 14.05.14 u 12:59

Doskorašnja „jedinica“ Barselone, Viktor Valdez obratio se javnosti pismom u kome je najavio svoj definitivni odlazak iz kluba. Valdezovo oproštajno pismo objavljeno je na zvaničnom sajtu katalonskog giganta.

valdez

„Nažalost, nisam mogao da se oprostim igrajući fudbal, kao što sam to želeo, ali takav je život i ova godina je prema meni bila veoma okrutna. Imao sam vremena da razmislim gde sam i šta sam postao. Mogu samo da mislim o ljudima koji su mi pomogli da stignem dovde gde sam danas. Njima posvećujem ovo pismo“ – napisao je između ostalog Valdez koji će karijeru gotovo sigurno nastaviti u Monaku.

Golman Barselone zahvalio se članovima kluba, uz posebne zahvalnice bivšim trenerima, Luju van Galu, Franku Rajkardu, Pepu Gvardioli i preminulom Titu Vilanovi. Pored toga zahvalio se i navijačima i istakao da se nada da neće prestati da ga podržavaju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter