3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Na Marakanu stiže još jedan veliki svetski sponzor

Objavljeno: 14.05.14 u 12:35

Najvažniju ulogu prilikom proslave dugo čekane titule u Crvenoj Zvezdi, koja bi već u četvrtak trebalo da se preseli na Marakanu, imaće marketing kluba koji sprmno dočekuje svoju obavezu. Kako je u izjavi za portal redstarbelgrade.info rekao direktor marketinga Goran Broćić trofej bi crveno-belima mogao da donese još jednog velikog svetskog sponzora.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Marketing kluba je spreman još od proleća 2010. godine, kada nam je postavljeno pitanje možemo li ispratiti rezultatske uspehe prvog tima (u tom trenutku smo bili prvi na tabeli, ako se sećate). Konkretno danas, dan pred meč sa OFK Beogradom, imamo završne razgovore sa budućim sponzorom, svetskom kompanijom koja je među tri najveće kompanije u svojoj oblasti. Mislim da su bili ili su još uvek sponzori Atletika iz Madrida. Rezultatski uspeh je ključni deo njihove odluke da budu naši partneri“ – otkrio je Broćić.

Titula je dakle – „život“ za sve članove zvezdine porodice: kako navijače, igrače, rukovodstvo, tako i za marketing?

„Titula je, kao što znate, bitna zbog kvalifikacija za Ligu šampiona, lakšeg ulaska u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, ali nemerljiv je njen uticaj na rast svih drugih poslovni aktivnosti, jer su, na primer, naša očekivanja da ćemo ove godine imati rekordan broj prodatih godišnih karata, verujem preko 15.000, vrednost TV prava za kvalifikacije… Sportski uspeh će nam znatno olakšati rad, ali što je bitnije, otvoriti i neke druge mogućnosti koje nismo mogli raditi bez titule“ – rekao je između ostalog čovek zadužen za marketing u Crvenoj zvezdi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter