0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

I Barsa dobila odlične vesti – očekuje nas pravi spektakl

Objavljeno: 14.05.14 u 18:19

Fudbaleri Barselone Đerar Pike i Đordi Alba dobili su zeleno svetlo od lekarskog tima i danas su se pridružili ostalim saigračima na treningu. 

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

Četiri dana uoči odlučujuće utakmice za titulu protiv madridskog Atletika, Barselona je trenirala u gotovo najjačem sastavu. Pike i Alba su se vratili ostatku ekipe i zauzeće mesto u startnoj postavi umesto Marka Bartre i Adrijana koji su igrali na prethodnim utakmicama.

Na sajtu kluba potvrđeno je da je pomenuti tandem odradio deo treninga sa ekipom i da je u završnoj fazi oporavka, te da će do subote biti na raspolaganju treneru Herardu Martinu.

Podsetimo, ranije danas iz Madrida je stigla potvrda da se i napadač Atletika Dijego Košta oporavio od povrede i da će Dijego Simeone računati na sve svoje igrače.

Barseloni nedostaju od ranije povređeni Viktor Valdes i Nejmar, ali uprkos tome, u subotu od 18 sati definitivno nas očekuje pravi spektakl na Kamp Nou.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter