0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dobra vest za Zvezdu, OFK Beograd oslabljen na Marakani

Objavljeno: 14.05.14 u 16:13

Sezona u kojoj je grad kao nikad podeljen na crveno i crveno-bele stigla je do samog kraja. Crvena zvezda će u subotu na svom stadionu ugostiti OFK Beograd i ukoliko pobedi na kraju susreta uslediće veliko slavlje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

Sa druge strane svi kojima je Partizan u srcu veruju da OFK Beograd može da iznenadi na Marakani. Ruku na srce ‘romantičari’ na noge lideru stižu znatno oslabljeni s obzirom na to da je tim sa Karaburme napustio Mitar Novaković.

Nezadovoljan minutažom crnogorski reprezentativac je podigrao sidro i krenuo u potragu za novom sredinom. U dresu tima sa Karaburme on je ove sezone odigrao svega pet mečeva. U dosadašnjoj karijeri Novaković je nosio dres Mornara, Zvezdare, BSK-a, Čukaričkog, Železnika, Rada i Amkara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter