0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Radovanović sa Kjevom izborio opstanak

Objavljeno: 13.05.14 u 11:20

Fudbaleri Kjeva uspeli su da izbore opstanak u Seriji A ove sezone, zahvaljujući pobedi u pretposlednjem kolu nad ekipom Kaljarija u gostima. Jedan od ključnih igrača na toj utakmici, ali i cele sezone, bio je Ivan Radovanović. Srpski fudbaler nije krio oduševljenje posle trijumfa nad Kaljarijem.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

-Svi u klubu smo osetili veliko olakšanje. Znali smo da ovom utakmicom možemo da rešimo sve dileme u vezi sa opstankom. Uradili smo ono što se od nas očekivalo i sada rasterećeni možemo da dočekamo poslednju utakmicu – rekao je Radovanović.

Radovanović je ove sezone odigrao ukupno 35 utakmica u Seriji A i Kupu Italije, pa je blizu jubileja, na koji će sačekati sledeću sezonu.

-Odigrao sam ukupno 98 utakmica u Seriji A i šteta je što ove sezone neću stiću do stote utakmice, jer nam ostaje samo još duel protiv Intera. Odigrao sam 32 utakmice ove sezone, na 25 sam bio starter i na ličnom planu sam više nego zadovoljan – smatra Radovanović.

25-godišnji fudbaler rekao je da je iza kluba jedna vrlo naporna sezona, koja se završava ostvarivanjem cilja, a to je opstanak u Seriji A.

-Ove godine je bilo teško. Na početku je bilo problema pa je promenjen trener. U završnici smo ušli u komplikovanu situaciju jer smo izgubili kod kuće od Sasuola, a zatim i od Sampdorije iako smo vodili sa 1-0 i to sa igračem više, kao i protiv Torina na našem terenu. Pobedom u Kaljariju smo osigurali opstanak, a meni je drago što sam asistencijom pomogao svom timu da ostvari cilj – kaže Radovanović.

Poslednji meč u sezoni za srpskog reprezentativca biće duel sa Interom, koji se igra u nedelju, 18. maja na stadionu “Mark’Antonio Bentegodi”. “Leteći magarci” zauzimaju 17. mesto, a u najboljem slučaju sezonu 2013-14. mogli bi da završe za jednu poziciju više.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter