0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ostaje li Stojanović na klupi Zvezde i šta je uslov?

Objavljeno: 13.05.14 u 13:18

Sve izvesnije osvajanje titule prvaka Srbije verovatno će sačuvati posao treneru Crvene zvezde Slaviši Stojanoviću koji je uprkos tome što je po dolasku na Marakanu potpisao dvogodišnji ugovor mogao da bude otpušten u slučaju da ne ostvari primarni cilj.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, u ugovoru slovenačkog stručnjaka srpskog porekla jasno je naznačeno da klub može da ga otpusti i to bez obeštećenja ukoliko ekipa ne uspe da vrati titulu na Marakanu.

Angažovanje relativno nepoznatog trenera na početku sezone, izazvalo je dosta podsmeha u ovdašnjoj javnosti, iako je Stojanović u Sloveniji osvojio dve titule prvaka sa Domžalama. Međutim, naš narod ima maksimu da „ko se poslednji smeje – najslađe se smeje“ koju bi već od četvrtka mogao da upotrebi mladi stručnjak, ali i uprava Crvene zvezde.

Crveno-beli u četvrtak u duelu 29. kola Jelen Superlige imaju prvu priliku da overe titulu pošto im je u slučaju trijumfa Partizana u Subotici protiv Spartaka potrebna pobeda protiv „romantičara“ kako bi mogli da slave.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter