0
Košarka

Kuzmić odabrao Srbiju

Objavljeno: 13.05.14 u 12:11

Mladi centar Golden Stejt Voriorsa Ognjen Kuzmić definitivno je odlučio da u budućnosti nastupa za reprezentaciju Srbije, što je u izjavi za Sport otkrio njegov klupski kolega Nemanja Nedović.

kuzmic-bogut

„Ognjen mi je rekao da će igrati za Srbiju odnosno da je o tome obavestio naš Savez mejlom. Selektor Đorđević mi je tražio njegov broj i mislim da će biti na širem spisku za Svetski kup u Španiji“ – rekao je Nedović.

Kuzmić je inače rođeni Dobojlija, ali je u više navrata odbijao pozive da nastupi za reprezentaciju Bosne i Hercegovine čekajući poziv iz Košarkaškog saveza Srbije koji bi trablo da usledi ovog leta.

Pre odlaska u NBA 24-godišnji centar je igrao za Borac i zenički Čelik u Bosni, finske klubove Korihait i Korikobrat, kao i špansku Unikahu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter