0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Evandro će ponovo igrati za bivšeg prvaka Evrope

Objavljeno: 13.05.14 u 14:36

Crvena zvezda nije imala novca, ali ni previše želje da posle dve razočaravajuće sezone u svojim redovima zadrži Brazilca Evandra pa se lucidni vezista preselio u Portugaliju tačnije u redove Eštorila.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Samo dve sezone u ovom timu bile su dovoljne da se pojedini veliki evropski klubovi zainteresuju za nekadašnjeg igrača kluba sa Marakane, a pobedu je odneo Porto koji će Eštorilu platiti obeštećenje od 1,5 miliona evra za Brazilca koji se već u junu seli na Dragao.

Portugalski list Rekord piše da će Evandro potpisati trogodišnji ugovor sa „zmajevima“, ali ostala je tajna kolika će mu biti plata u Portu.

Za Crvenu zvezdu Brazilac je odigrao sezonu i po odnosno 35 utakmica postigavši pri tome 13 golova, da bi se leta 2012. godine preselio u Eštoril u kojem je vrlo brzo postao najbolji igrač tima. Evandro je 2011. godine dobio i srpski pasoš pa ukoliko nastavi da pruža dobre partije nije nemoguće da ga se neki naš selektor seti.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter