0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Šefik nakon titule: Svi želimo da ostanemo u Zvezdi

Objavljeno: 12.05.14 u 21:34

Vaterpolisti Crvene zvezde odbranili su prethodnog vikenda titulu šampiona Srbije. Trofejna ekipa na čijem golu se nalazi Denis Šefik ponovo je na prekretnici. Od mnogo faktora zavisiće ostanak igrača, ali ne i od želje samih prvotimaca da ponovo nose crveno – bele kapice.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Pričao sam sa saigračima i svi su mi rekli da bi voleli da ostanu u Zvezdi. Znamo da je teška situacija, ali svi bi za manje novca igrali u zemlji, nego u inostranstvu. Voleo bih da ekipa ostane na okupu, jer može dobro da igra u Evropi. Mislim i da je nova sezona ključna. Ukoliko je klub pregura na pravi način može da postane perjanica u Evropi, kao što su to godinama bili crno-beli“ kazao je Šefik za Večernje novosti.

Legendarni golam još nije odlučio da li će nastaviti sjajnu karijeru ili je došao trenutak da se oprosti od bazena.

„Videću kako će stvari da teku. Sve zavisi od date situacije. Za sada ne znam koji ću potez da povučem“  rekao je Šefik.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter