0
Evropske lige

FOTO: as.com

Novi razdor u Realu – Kasiljas i Arbeloa ne pričaju?! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.14 u 19:51

Posle velike pobede nad Bajernom, u Realu su se stvari pogoršale u razmaku od samo nekoliko dana, ili to samo mediji žele tako da prikažu.

FOTO: as.com
FOTO: as.com

Naime, nakon pobede od 4:0 na Alijanc Areni, Real je remizirao sa Valensijom (2:2) i Valjadolidom (1:1), a potom izgubio od Selte (2:0) i ispao iz trke za titulu.

Povrede Pepea, Benzeme, Karvahala i Varana, koji i dalje treniraju odvojeno od ekipe, nisu jedine loše vesti, jer su mediji već počeli da pišu o mogućem otkazu Karlu Anćelotiju u slučaju da ne osvoji Ligu šampiona.

Poslednja negativna vest u nizu jeste sukob Ikera Kasiljasa i Alvara Arbeloe. Kada je Arbeloa napustio teren početkom drugog poluvremena u Vigu, pozdravio se sa svim saigračima osim sa Ikerom, koji ga je u potpunosti ignorisao.

Prema pojedinim informacijama, njih dvojica su u ‘zategnutim’ odnosima još iz perioda kada je na klupi sedeo Žoze Murinjo. Navodno je Arbeloa bio uvek uz Murinja, kojem se Kasiljas žestoko suprotstavljao i zato i završio na klupi za rezerve…

Finale Lige šampiona na programu je 24. maja, a do tada ćemo videti kako će se stvari dešavati unutar ‘kraljevskog’ kluba.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter