0
Evropske lige

Inijesta: A zbog čega Barsa nije zaslužila titulu?!

Objavljeno: 12.05.14 u 17:56

Fudbaler Barselone Andres Inijesta ne slaže se mišljenjima da njegov tim nije zaslužio da osvoji titulu u Ligi Primeri.

inijesta-mesi

Uprkos kiksevima protiv Granade, Hetafea i Elčea u poslednjih mesec dana, Barsa i dalje ima šansu da osvoji titulu ukoliko u subotu pobedi Atletiko Madrid na svom stadionu.

Ponovo nam se otovrila prilika, imamo šansu da osvojimo titulu Primere kod kuće, pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe kako bismo to učinili i nadam se da ćemo zajedno sa navijačima osvojiti tu titulu“, rekao je Inijesta i dodao:

“Koja god ekipa izađe kao pobednik, zaslužila je titulu. Ne vidim zašto Barsa nije zaslužila da bude šampion? Bili smo vodeći tokom većeg dela prvenstva, dobijali smo velike utakmice, gubili velike utakmice… Liga traje čitavu sezonu i sve se to prati, ali gledajući trenutnu situaciju, rad čitave sezone se svodi na narednih 90 minuta. Da nam je neko pre početka sezone ponudio ovakav scenario, mislim da bi svi potvrdno odgovorili. Igranje kod kuće nam stvara pritisak jednim delom, jer jednostavno moramo osvojiti titulu pred našim navijačima i proslaviti je na Kamp Nou. Ovo je jedna od retkih situacija poslednjih godina, da se titula osvaja bukvalno u poslednjem kolu. Utakmica će biti veoma napeta, ali sigran sam da će biti sjajna za gledanje“, rekao je Inijesta.

Podsetimo, iza Barselone je teška godina u kojoj je imala najviše problema van terena, ali unutar kluba, zbog slučaja Nejmar, pa potom zabrane FIFA na transfere (koja je nedavno ukinuta), predsednik Sandro Rosel je podneo ostavku, potom je preminuo i bivši trener Tito Vilanova, a mediji su neretko pisali o Mesijevom odlasku i nezadovljstvu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter