0
Tenis

Ana izgubila samo dva gema od Knap

Objavljeno: 12.05.14 u 14:03

Srpska teniserka Ana Ivanović odlično je startovala na WTA turniru u Rimu pošto je u 1. kolu do nogu potukla domaću teniserku Karin Knap sa 2:0, po setovima 6:1, 6:1, za samo 55 minuta igre.

Ana Ivanović

U oba seta je Italijanka osvajala prvi gem da bi potom usledila furiozna igra Srpkinje koja je vezivala po šest gemova u nizu, po tri na svoj i servis protivnice koja kao da nije znala gde se nalazi u tim momentima.

Anu su odlično služili osnovni udarci, servis i forhend, a kada je tako onda ni daleko bolje igračice nego što je to Knap nemaju mnogo šansi za pobedu.

U narednoj rundi Ivanovićeva će igrati protiv Francuskinje Aliz Korne koja je takođe veoma lako došla do 2. kola pobedom protiv Belgijanke Kirsten Flipkens od 6:3, 6:2.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter