0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda bez zadnjih veznih u meču za titulu

Objavljeno: 11.05.14 u 20:24

Slaviša Stojanović je tokom sezone uglavnom u sastav stavljao jednog zadnjeg veznog i pretežno je to bio Aleksandar Kovačević, a u retkim situacijama crveno-beli su igrali sa dva „korektora“ kada se popularnom Tenku pridruživao Goran Gogić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, ni jedan ni drugi neće moći da nastupe za Crvenu zvezdu u četvrtak na utakmici protiv OFK Beograda, posle koje bi mogla da se slavi titula na Marakani, pošto su obojica u duelu sa Slobodom zaradili žute kartone koji austomatski znače suspenziju na sledećoj utakmici.

S obzirom da se Stojanović prvi put u sezoni susreće sa situacijom da ne može da računa ni na Kovačevića nina Gogića u istom meču pitanje je koga će postaviti ispred odbrane u duelu sa „romantičarima“. Možda je logično rešenje da to bude kapiten Nenad Milijaš kojem ta uloga nije strana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter