0
ATP

Zimonjić i Nestor osvojili Madrid

Objavljeno: 11.05.14 u 15:19

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor osvojili su danas titulu na mastersu u Madridu u konkurenciji dublova, pošto su u finalu savladali Amerikance Boba i Majka Brajana sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

FOTO:STARSPORT

Zimonjiću i Nestoru ovo je druga titula u Madridu, ujedno i druga ove godine posle trijumfa u Sidneju. Prvi put slavili su u glavnom gradu Španije pre pet godina protiv Šveđanina Simona Aspelina i Južnoafrikanca Veslija Mudija.

Današnji trijumf doneo je Zimonjicu 51. titulu u karijeri, dok je Nestor slavio po 84. put. Ujedno, Srbin i Kanađajnin revanširali su se Amerikancima za poraz u finalu 2010, dok je Zimonjić vratio dug i za poraz u finalu 2011. godine, kada je igrao sa Mikaelom Lodrom.

Turnir u Madridu igra se za nagradni fond od 3,6 miliona evra.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter