0
Tenis

Šarapova osvojila Madrid

Objavljeno: 11.05.14 u 20:07

Ruskinja Marija Šarapova osvojila je WTA turnir u Madridu, koji se igrao za nagradni fond od 4.236.425 američkih dolara, pošto je u finalnom meču posle preokreta savladala Rumunku Simonu Halep sa 2:1, po setovima 1:6, 6:2, 6:3, posle jednog sata i 58 minuta igre.

sarapova-slavlje

Iako je Rumunka ubedljivo dobila prvi set Šarapova je u drugom uzvratila istom merom, da bi i u odlučujućem vrlo brzo došla do velike prednosti koju je umela da materijalizuje i tako dođe do trećeg trijumfa u isto toliko duela sa Halepovom.

Za tijumf na turniru u glavnom gradu Španije Šarapovoj je pripalo 1.000 WTA poena i ček na nepunih 700.000 evra, dok je Halepova morala da se zadovolji sa dvostruko manje novca i 650 poena. Ovo je drugi osvojeni turnir za Ruskinju u ovoj sezoni, a ukupno 31. u profesionalnoj karijeri.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter