0
Evropske lige

Pjanić odbio milione, ostaje u Romi

Objavljeno: 11.05.14 u 22:12

Navijači Rome mogu da odahnu pošto je klub iz prestonice Italije zvanično obajvioda je postignut dogovor sa jednim od najboljih igrača tima – Miralemom Pjanićem oko produžetka ugovora.

Miralem Pjanić

„Fudbalski klub Roma obaveštava javnost da je postignut dogovor sa Miralemom Pjanićem oko produžetka aktuelnog ugovora koji je isticao narednog leta. Novi ugovor je u trajanju od četiri godine odnosno ističe 30. juna 2018. godine“ – piše u saopštenju Rome.

Podsećamo da je 24-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine bio na meti najvećih evropskih klubova poput Mančester junajteda, Barselone, minhenskog Bajerna i Pari Sen Žermena, ali je pouzdani vezista odlučio da je za njega najbolje da još neko vreme ostane na Olimpiku i da sa Romom pokzuša da osvoji Skudeto koji im je ove godine izmakao.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter