0
Auto Moto

Nevreme odložilo drugu trku u Slovačkoj

Objavljeno: 11.05.14 u 19:39

Druga trka četvrtog vikenda Svetskog šampionata turing automobila (WTCC) na stazi Slovakijaring otkazana je zbog loših vremenskih uslova, pa se Dušan Borković neće boriti za nove bodove. 

borkovic-slovacka

Zbog potopa u Slovačkoj na prvoj trci je voženo samo devet krugova, pre nego što je ona prekinuta, a pošto se vremenski uslovi nisu poboljšali, trka je odložena.

Pobednik prve trke u Slovačkoj je vozač Sitroena Sebastijan Leb, dok su se na podijum kao drugoplasirani i trećeplasirani popeli Hoze Marija Lopez (Sitroen) i Norbert Mihelis (Honda).

Borković posle sedam trka u WTCC zauzima 12. mesto u generalnom plasmanu sa 15 osvojenih bodova. Sledeće odredište je Austrija, gde će na stazi Salcburgring biti vožene naredne dve trke, 25. maja.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter