in , ,

Ferari pred VN Španije pružio podršku Šumaheru

Vozači Ferarija i članovi ekipe okupili su se u nedelju, uoči trke za Veliku nagradu Španije, da pošalju poruku podrške sedmostrukom svetskom šampionu Mihaelu Šumaheru i da obeleže njegovu prvu pobedu u Formuli jedan koju je ostvario za italijansku ekipu.

Michael-Schumacher-650x487

Vozači Fernando Alonso i Kimi Raikonen, zajedno s novim direktorom ekipe Marko Matijačijem i oko 100 članova ekipe okupili su se ispred parole na kojoj je napisano: „Sećamo se tvoje prve pobede za nas, napred Mihael“.

Prvu pobedu u ekipi Ferarija Šumaher je ostvario 1996. godine u Montmelu, za Veliku nagradu Španije. On je sa italijanskom ekipom osvojio pet od svojih sedam šampionskih titula.

Šumaher se nalazi na intenzivnoj nezi od 29. decembra, kada je u francuskom skijalištu Meribel pao tokom skijanja i teško povredio glavu.

On je u dva navrata operisan i uveden je u indukovanu komu. Njegovo stanje je stabilizovano posle operacije, pošto je prvobitno ocenjeno kao kritično.

Lekari u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu od 30. januara su ga postepeno budili iz veštačke kome, a krajem aprila njegov agent Sabine Kem saopštila je da on povremeno dolazi svesti.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Serija A: Poraz Milana u Bergamu (VIDEO)

Zimonjić i Nestor osvojili Madrid