0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘Bobinator’ ponovo dominirao, nova MVP titula za Marjanovića

Objavljeno: 11.05.14 u 23:01

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović predvodio je svoj tim u teškoj pobedi protiv čačanskog Borca u meču 8. kola Superlige Srbije sa 30 poena i 12 skokova što mu je ponovo donelo titulu MVP kola.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Popularni Bobinator je uz ostale statističke kategorije, pozitivne i negativne, skupio čak 38 indeksnih poena ponovivši tako ostavrenje i prethodne runde kada je takođe bio najkorisniji igrač lige.

Pored Marjanovića u petorci kola našli su se još igrač Crnokose Milan Janjušević sa 30 poena, zatim košarkaši Partizana Milenko Tepić (25) i Dejan Musli (23), kao i Nenad Miljenović iz Mega Vizure (22)

U ukupnom zbiru takođe je najbolji Marjanović koji je u osam kola skupio 235 indeksnih poena (29,4 po meču), a prete ga Novica Veličković iz Mega Vizure sa 184 i Bogić Vujošević igrač Crnokose sa 170.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter