0
Fudbal

Sporting prepisuje Benfikin recept, još jedan Srbin na meti ‘lavova’

Objavljeno: 10.05.14 u 13:44

Čini se da su u Portugaliji shvatili da ukoliko klub želi da osvoji titulu u timu mora da ima makar dvojicu srpskih fudbalera pa je tako lisabonski Sporting pored defanzivca Crvene zvezde Marka Petkovića zainteresovan da u svoje redove dovede i napadača imenjaka iz Hihona Stefana Šćepovića.

Stefan Šćepović

24-godišnji srpski centarfor, koji ove sezone blista u dresu španskog drugoligaša za kojeg je postigao čak 22 gola, nalazi se na radaru lisabonskog kluba koji bi uskoro mogao da opšalje i zvaničnu ponudu za njega, piše portugalska A Bola.

Podsećamo da je nekadašnji fudbaler Partizana jedan od najzaslužnijih za to što Sporting ima šansu da se plasira u plej-of za Primeru pošto se trenutno nalazi na sedmom mestu tabele u Segundi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter