0
Auto Moto

Rozberg najbolji na poslednjem treningu u Katalunji

Objavljeno: 10.05.14 u 12:30

Na poslednjem treningu uoči kvalifikacija za Veliku trku Španije koja se vozi sutra od 14 časova na stazi u Katalunji u blizini Barselone ponovo su dominirali vozači Mercedesa.

Niko Rozberg

Jedina razlika u odnosu na jučerašnje treninge je da je umesto Luisa Hamiltona danas najbrži bio njegov timski kolega Niko Rozberg koji je stazu prešao u vremenu od 1:25,887 što je bilo skoro za sekundu bolje ostvarenje od onog koje je zabeležio Britanac (1:26,756).

Vrlo dobar je bio Fernando Alonso u Ferariju, koji je zauzeo treće mesto, kao i Felipe Masa u Vilijamsu na četvrtoj poziciji. Među 10 najboljih završili su još Roman Grožan (Lotus), Kevin Magnusen (Meklaren), Danijel Rikardo (Red Bul), Dženson Baton (Meklaren), Pastor Maldonado (Lotus) i Sebastijan Fetel (Red Bul).

Kvalifikacije za trku su na programu od 14 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter