0
Evropske lige

Martino: Barsa mi ne duguje izvinjenje

Objavljeno: 10.05.14 u 18:36

Trener Barselone Herardo Martino izjavio je da mu niko iz kluba ne duguje izvinjenje povodom sastanka sa Luisom Enrikeom i potrazi za njegovom zamenom. 

herardo-martino-kzs

“Nijedan jedini potez kluba nije bio u negativnom tonu, niko ne treba da mi se izvinjava, sve je bilo u redu za ovih deset meseci. Imamo šansu da osvojimo prvenstvo i samo o tome razmišljam. Što se tiče mog odlaska, nijedan pozitivan rezultat neće uticati na moj status. Čak iako osvojimo titulu, neću biti zadovoljan svojim učinkom u Barseloni“, priznao je Martino i dodao:

“Sve što sam rekao svojim igračima jeste da je titula u našim rukama.  Moramo da pobedimo naredne dve utakmice. Imamo 180 minuta da pokažemo da smo Barselona. Moramo da razumemo da je ovo jedinstvena i realna prilika da napravimo veliku stvar“, rekao je Martino.

Barselona u nedelju gostuje Elčeu, a u poslednjem kolu dočekuje Atletiko, koji sutra na svom Visente Kalderonu igra protiv Malage.

Martino je objavio spisak na kojem će povesti kompletnu ekipu u Elče, osim Valdesa koji se oporavlja. Pike, Alba i Nejmar nisu spremni za igru, a Tata nije hteo komentarisati da li će biti spremni za Atletiko Madrid.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter