0
Domaći fudbal

JSL: Uzbudljivo i za titulu i za opstanak

Objavljeno: 10.05.14 u 09:03

Sve utakmice 28. kola Jelen Superlige biće odigrane danas, a najzanimljivije bi trebalo da bude u Užicu i Beogradu, tačnije na Topčiderskom brdu, gde će biti odigrana dva duela koja direktno odlučuju pitanje prvaka.

jsl

Lider šampionata Crvena zvezda ipak će odigrati svoj meč ove runde protiv Slobode u Užicu iako je domaćin pretio istupanjem iz lige zbog određenih neregularnosti. Eventualnom pobedom crveno-beli bi bili na korak od titule, a možda bi već danas mogli i da je proslave ukoliko se u Humskoj dogodi senzacija pa Voždovac savlada Partizan u šta je ipak teško poverovati.

Jedno mesto u Ligi Evrope osvajanjem Kupa Srbije zauzela je Vojvodina koja će danas na Karađorđu ugostiti svog rivala iz finalnog meča najmasovnijeg takmičenja – Jagodinu, koja se sa Čukaričkim bori za preostalo mesto koje vodi u međunarodna takmičenja. Sa druge strane „Brđani“ gostuju Novom Pazaru koji se takođe nada da bi možda uz povoljan rasplet mogao da se umeša u trku za plasman u Ligu Evrope.

Napredak na Karaburmu na gostovanje OFK Beogradu dolazi bez gotovo ikakvih ambicija, a trener Lalatović je čak najavio da će odmoriti nekoliko prvotimaca. Uzbidljivo bi trebalo da bude na Banjici gde se u direktnom duelu za opstanak u ligi sastaju Rad i Donji Srem, a ništa manje zanimljivo ne bi smelo da bude u dvoboju kragujevačkog Radničkog i Javora. Niški Radnički i Spartak su prebrinuli sve brige pa je njihov duel praktično stvar ličnog prestiža.

Jelen Superliga, 28. kolo

Subota, 10. maj:
17.00h Novi Pazar – Čukarički
17.00h OFK Beograd – Napredak
17.00h Rad – Donji Srem
17.00h Radnički 1923 – Javor
17.30h Sloboda – Crvena zvezda
19.00h Radnički Niš – Spartak
20.00h Partizan – Voždovac
20.00h Vojvodina – Jagodina

tabela-jsl-27

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter