0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Da li će Zvezda već večeras odbraniti titulu?

Objavljeno: 10.05.14 u 13:02

Vaterpolisti Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog sastaju se večeras u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa prvenstva Srbije, a trener aktuelnog šampiona Dejan Savić smatra da je njegov tim favorit u meču na beogradskom Tašmajdanu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U seriji koja se igra do tri pobede crveno-beli vode sa 2:0 i na korak su od odbrane titule, međutim, Savić je ipak oprezan imajući u vidu kakva borba je vođena prošle godine u duelima sa istim protivnikom.

„Preuzimamo ulogu favorita, ali to može da bude kontraproduktivno, jer je pritisak na nama. Imamo i određenih problema zbog prehlade i povreda igrača, a ukoliko rezultat po nas bude nepovoljan siguran sam da će se igrati majstorica, pošto bi Kragujevčanima pobeda u Beogradu dala krila. Igramo protiv jakog protivnika koji se neće predati, jer nema šta da izgubi“ – rekao je Savić uoči susreta dva najbolja srpska tima, prenosi agencija Tanjug.

Ohrabrenje za Savićeve izabranike predstavlja povratak u ekipu Nikole Rađena, koji zbog crvenog kartona u prvom meču nije igrao u Kragujevcu.

„Rađen je naš najbolji defanzivni igrač, na kome se zasniva odbrana. Ipak, dokazali smo u Kragujevcu da možemo i bez okosnica tima. Rezultat u seriji od 2:0 je opasan i moramo da budemo koncentrisani“, poručio je Savić.

Trener Radničkog Uroš Stevanović očekuje da njegov tim na Tašmajdanu pruži najbolju igru ove sezone i eventualnom pobedom produži nadu za preokret u finalnoj seriji.

„Bićemo značajno oslabljeni neigranjem povređenih Korolije i Zlokovića. Zna se koliko centri znače u današnjem vaterpolu, međutim, pokušaćemo da nadoknadimo njihov izostanak, videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu. Verujem da će, kao i u prethodnim našim utakmicama, slaviti ekipa koja bude odigrala bolje u odbrani“ – zaključio je Stevanović.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa prvenstva Srbije između Crvene zvezde i Radničkog igra se večeras na Tašmajdanu od 19.15 sati.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter