0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Žezus i bez Fejse u finalu Lige Evrope

Objavljeno: 09.05.14 u 23:23

Trener fudbalera Benfike Žorž Žezus potvrdio je danas da će u finalu Lige Evrope protiv Sevilje njegov tim nastupiti znatno oslabljen pošto neće moći da računa na petoricu igrača.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

On je naveo da pored suspendovanih Salvija, Enca Pereza i Lazara Markovića, na važnoj utakmici u Torinu neće moći da igraju Ljubomir Fejsa i Silvio, koji se nisu oporavili od povreda.

„Nemam definisanu strategiju, tek u sredu ću odlučiti šta je najbolje za ekipu. Biće to neizvesna i veoma teška utakmica. Znam Sevilju, imaju istoriju u ovom takmičenju i biće izuzetno motivisani. Oba tima mogu da osvoje trofej“ rekao je Žezus..

Za predstojeću utakmicu Žezus će verovatno moći da računa na ostalu dvojicu srpskih internacionalaca u timu, Miralema Sulejmanija i Filipa Đuričića.

Finale Lige Evrope između Benfike i Sevilje igra se 14. maja u Torinu na stadionu „Juventus Arena“ od 20.45 sati.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter