0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Skandal u najavi: Suspendovani arbitar sudiće na utakmici Rad – Donji Srem

Objavljeno: 09.05.14 u 20:34

U sred ogromne tenzije pred završetak fudbalskog prvenstva, zatim velikih pritužbi na deljenje pravde u Superligi poptuno iznenađenje napravio je komesar za delegiranje sudija Zoran Petrović.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, Petrović je za utakmicu 28. kola između Rada i Donjeg Srema kao glavnog arbitra odredio Darka Bogdanovića kome još uvek nije istekla suspenzija od šest utakmica.

Podsećanja radi, Bogdanović je na utakmici Partizan – Vojvodina dosudio jedanaesterac za goste u situaciji kada je faul bio načinjen barem metar izvan kazenenog prostora.

Pošto je to bila utakmica 22. kola suspenzija od šest utakmica značila je da bi Bogdanović mogao da sudi tek u 29. kolu.

Zbog čega je Petrović doneo ovu odluku i zašto je Bogdanović postavljen da sudi utakmicu u kojoj će se timovi direktno boriti za opstanak za sada ostaje nejasno, ali svakako da je to potez koji sigruno neće smiriti strasti, naprotiv.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter