0
Evropske lige

Liverpul i Rodžers blizu produžetka saradnje

Objavljeno: 09.05.14 u 20:58

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers otkrio je da je blizu sporazuma sa rukovodstvom kluba i da je na korak od potpisivanja novog ugovora.

Liverpool-v-Manchester-United-Brendan-Rodgers_2997019

Talentovanom 41. stručnjaku važeći ugovor ističe na kraju sledeće sezone, ali nakon sjajnih izdanja ekipe, koja je stigla nadomak titule u Premijer ligi, produžetak saradnje verovatno predstavlja samo formalnost.

„Razgovarao sam sa zvaničnicima kluba i postoji okviran dogovor. Međutim, uvek sam isticao da će to biti rešeno po završetku sezone. Ne želim da umanjim ono sto smo uradili, imali smo sjajnu sezonu, nadam se da će vrlo brzo sve biti poznato“, rekao je Rodžers britanskim novinarima, a prenosi AFP.

Liverpul je propustio veliku šansu da obezbedi titulu posle 24 godine „posta“, porazom kod kuće od Čelsija (2:0) i remijem u Londonu protiv Kristal Palasa (3:3).

U poslednjem kolu „crveni“ sa Enfilda dočekuju Njukasl, ali imaju dva boda manje od vodećeg Mančester Sitija i mnogo slabiju gol-razliku.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter