0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

Kovačević optimista: Možemo da osvojimo Svetsku ligu

Objavljeno: 09.05.14 u 22:43

Odbojkaški reprezentativac Srbije Nikola Kovačević rekao je da nacionalna selekcija ove sezone može i da osvoji Svetsku ligu, ali da će im za to biti potrebna velika podrška navijača.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Verujem u saigrače, a imamo i dobru ekipu. Nemamo mnogo vrenera, ali ipak ja verujem u selektora Igora (Kolakovića) i stručni štab da će oni to sve dobro spremiti. Možemo na finalni turnir, a po mom mišljenju možemo i da osvojimo Svetski ligu“, rekao je Kovačević. a prenosi Odbojkaški savez Srbije (OSS).

„Može da nam pomogne atmosfera, a mi imamo navijače koji nas bodre, koji nikada nisu bili protiv nas. Želim da ih ove sezone bude u još većem broju… Kao 2009. godine“, dodao je on.

Kovačević je ocenio da je ekipa znatno iskusnija nego prethodne sezone.

„Ekipa može do odličnih rezultata… Nismo promenjeni u odnosu na prošlu godinu, već su mljadi igrači mnogo iskusniji. Možemo da očekujemo bolji rezultat nego prethodne.

Reprezentacija Srbije će se u jubilarnoj 25. Svetskoj ligi takmičiti u elitnoj Grupi B sa selekcijama Rusije, SAD i Bugarske.

U prvom meču dočekaće 30. maja Rusiju u Nišu, a dva dana kasnije će igrati u Beogradu.

„Grupa je elitna, jer su sve reprezentacije jake. Bugarsku smo prošle godine na Evropskom prvenstvu dobili u utakmici za treće mesto… Rusija je jaka, ali možemo da igramo protiv njih, pošto se i oni boje nas“, rekao je Kovačević.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter