Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Jovičić: Terzić nema podršku Partizana, saopštenje nema smisla

Objavljeno: 09.05.14 u 14:17

Ispostavlja se da se nisu baš svi složili sa ocenom Zajednice superligaša da je Jelen Superliga regularna da regularnija ne može da bude. Na primer pobunio se potpredsednik Partizana Mile Jovičić koji je još pre nekoliko dana izjavio da se ovo takmičenje ne odigrava prema propisima i da ima oštećenih klubova.

FOTO: STARSPORT

„Da odmah razjasnimo nešto: Partizan je na Izvršnom odboru Zajednice superligaša izrazio nezadovoljstvo radom prvog čoveke pomenute organizacije Zvezdana Terzića i on više nema podršku našeg kluba. Činjenica je da je Terzić na zasedanju stavljao pred predstavnike klubova svoj mandat, ali o tome ćemo tek da raspravljamo kada prođu i ta poslednja tri kola takmičenja“ – rekao je Jovičić u intervjuu za Sport.

Funkcioner kluba iz Humske je razkasnio da pored Partizana ni Sloboda se nije u celosti složila sa zaključcima koji su doneti na sednici odnosno sa saopštenjem koje je prezentovano javnosti.

„Sloboda Point nije prihvatila saopštenje u celosti, a Partizan ga ne prihvata u velikoj većini, posebnu drugu stavku, koja se tiče Sudijske organizacije! I, to sam napomenuo u izlaganju na zasedanju. Samim tim, to što je napisano nije validno, niti je podržano jednoglasno, kako se gospodin predsednik Zajednice pohvalio medijima posle sastanka! Regularnost takmičenja je proces, koji je poslednjih godina razvijao u dobrom smeru, a poslednja četiri meseca, sa posebnim osvrtom na minulo kolo je sve bacio pod noge. Mesecima unazad upozoravamo na nečasne radnje i neregularnost i ovo što je napisano u tom saopštenju, blago rečeno, nema smisla. Ali, dobro, neka oni zatvraju vrata, mi ćemo da pričamo jasno i glasno“ – jasan je Jovičić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.