0
Auto Moto

Hamilton dominira, Rozberg ga prati

Objavljeno: 09.05.14 u 15:55

Na oba današnja treninga pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Španije koji su voženi na stazi Katalunja pored Barselone najbrži je bio vozač Mercedesa i vodeći u generalnom plasmanu Luis Hamilton.

Lewis-Hamilton

Britanac je bolje vreme ostvario na popodnevnom treningu kada je stazu prešao u vremenu od 1:25,524 minuta šro je za više od četiri desetinke bilo bolje od ostvarenja njegovog timskog kolege Nika Rozberga koji je bio drugoplasirani (1:25,973).

Jedini koji je koliko toliko mogao da parira vozačima Mercedesa bio je Danijel Rikardo u Red Bulu koji je za Hamiltonom kasnio gotovo sekundu, dok su svi ostali imali daleko veći zaostatak. Alonso i Raikonen u Ferariju su kasnili po sekundu i po, Magnusen i Baton u Meklarenima po više od dve sekunde. Aktuelni šampion Sebastijan Fetel nije izlazio na stazu ni na prvom ni na drugom treningu.

Poslednji slobodan trening na programu je u subotu od 11 časova, dok su kvalifikacije zakazane za 14 sati.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter