0
Košarka

Duvnjak sa Panionisom napada Olimpijakos

Objavljeno: 09.05.14 u 11:29

Košarkaši Panioniosa prvi su polufinalisti grčkog plej-ofa, nakon što su u drugoj utakmici četvrtfinalne serije savladali ekipu Drame sa 81:71.

Duvnjak_osfp2012

Ekipa srpskog košarkaša Uroša Duvnjaka je slavila i u prvom meču (83:73) pa je tako bez mnogo problema obezbedila plasman u polufinale gde će im rival biti Olimpijakos.

Ekipa Drame je bila uspešnija u prvom poluvremenu, koje je dobila rezultatom 45-31, da bi Panionios silovitom igrom u trećoj četvrtini preokrenuo rezultat. Upravo je Duvnjak svojim polaganjem doneo prvo vođstvo na utakmici svojoj ekipi, 45 sekundi pre kraja četvrtine. U poslednjih deset minuta igre, gosti su zahvaljujući raspucanim Mekolumu i Braunu, mirno rešili pitanje pobednika.

Srpski košarkaš je meč završio sa deset poena i dve asistencije, a najbolji u pobedničkoj ekipi bili su Mekolum sa 20 i Karter sa 27 poena. U poraženom timu istakli su se Braun sa 18 poena i Nikola Marković sa sedam poena i 12 skokova.

Panionios će se tako u polufinalu plej-ofa sastati sa Olimpijakosom koji je i u drugom meču bio uspešniji od Arisa. Polufinalna serija počinje u utorak, igra se na tri pobede, a u međusobnim susretima ove sezone, Olimpijakos je slavio dva puta. U prvom duelu, u Nea Smirniju, bilo je 77-66 za ‘crveno-bele’, dok je u Pireju, u meču odigranom trećeg maja, Olimpijakos slavio sa 76-66.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter