0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Srpska prestonica domaćin EP u veslanju

Objavljeno: 08.05.14 u 21:35

Svetska veslačka federacija (FISA) zvanično je u četvrtak odobrila da se Evropsko prvenstvo ove godine u muškoj i ženskoj konkurenciji održi u Srbiji.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Evropsko prvenstvo održaće se od 30. maja do 1. juna u Beogradu.

„Čelnici FISA obavili su i treću, najzahtevniju inspekciju. Posle silnih sastanaka u Beogradu, pregleda i kontrole, dato je zeleno svetlo i sada preostaje samo postavljanje staze i start velikog takmičenja“, navodi se u saopštenju Veslačkog saveza Srbije.

Beograd su posetili menadžer FISA za organizaciju takmičenja Natali Filips, direktor marketinga Endi Kuper, glavni producent za televizijske prenose Stefan Rap i tehnički delegati Džon Hedžer i Eva Santo.

Generalni sekretar VSS Nebojša Jevremović rekao je da su dobijene odlične ocene i da je ta organizacija ponosna. „Radimo može se reći dve smene, ali se ne žalimo jer želimo da se posle EP na najlepši mogući način priča o ovom takmičenju“, rekao je Jevremović.

Prijavljivanje za takmičenje traje do 15. maja, a za sada će predstavnike imati 34 države, dok je rekord evropskih prvenstava 35.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter