0
Domaći fudbal

Sloboda ostaje u ligi: Nastavljamo donkihotovsku borbu

Objavljeno: 08.05.14 u 22:13

Na vanrednoj Skupštini koja je večeras održana u Užicu, FK Sloboda većinom glasova donela je odluku da ekipa nastavi takmičenje u Jelen Superligi.

Sloboda_Užice_stadium

„Svesni smo donkihotovske borbe koju vodimo sa nedodirljivim fudbalskim vetrenjačama. Znamo da ćemo na kraju ostati usamljeni, kako to često biva sa borcima za pravdu, i da ćemo biti drastično kažnjeni premeštanjem u dva stepena niži rang takmičenja, zbog čega će najveću štetu imati upravo oni zbog kojih fudbal u Užicu i širem regionu i postoji – naših vernih navijača i simpatizera, kojima se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo, jer su nam verovali i bodrili u svim iskušenjima.“ samo je deo saopštenja Užičana.

„Večeras smo doneli odluku koja je manje štetna, daje nam specifičnu težinu da se u poslednja tri kola, ako budu regularna, izborimo za opstanak. Sloboda, od kada sam ja predsednik nije kupila ni prodala ni jednu utakmicu“, rekao je posle glasanja predsednik Slobode, Dragan Subotić.

Od 23 delegata koliko je glasalo, 22 su bila za ostanak u ligi dok je protiv bio predstavnik navijača Petar Blagojević.

„U uslovima kakvi vladaju u našem fudbalu, Crvenu Zvezdu u subotu neće moći da pobedi ni reprezentacija Nemačke. Sudije će nas tek sad brutalno kažnjavati“ rekao je Blagojević.

Uprava Slobode najavila je istupanje iz lige zbog navodne neregularnosti takmičenja, uz zahtev za ostavkom predsednika Zajednice Superligaša Zvezdana Terzića.

Užičani posle 27 odigranih utakmica u ovosezonskom takmičenju imaju 27 bodova i nalaze se na13. mestu, a do kraja lige očekuju ih dueli sa Crvenom zvezdom, Donjom Sremom i Voždovcem.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter