0
Domaći fudbal

Skolari: Normalno da se većina ne slaže sa mnom

Objavljeno: 08.05.14 u 16:59

Selektor Brazila Luis Filipe Skolari rekao je da je svestan da se veći deo javnosti neće složiti da je pozvao najbolje fudbalere za tim za Svetsko prvenstvo. 

Luis Felipe Skolari

“Znamo da se neće svi složiti sa imenima na ovom spisku, ali to je normalno. Sada kada imamo 23 igrača, tražimo da nas navijači podrže, jer samo zajedno možemo da se fokusiramo na osvajanje Svetskog prvenstva“, rekao je Skolari.

Na predstojećem takmičenju Brazil će predstavljati samo petorica fudbalera koji su igrali na Svetskom prvenstvu pre četiri godine: Žulio Sezar, Tijago Silva, Dani Alveš, Maikon i Ramireš, dok je Fred igrao na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006.

“Ne mislim da će nedostatak iskustva igrača koji su igrali na svetskim šampionatima imati veliku ulogu. Naši igrači su iskustva sticali u svojim ligama u Evropi i ne mislim da će biti previše pogođeni time, iako u određenim situacijama igranje na svetskom prvenstvu može da bude važno“, istakao je Skolari.

Brazil će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi A sa Hrvatskom, Meksikom i Kamerunom.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter