0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rabrenović podneo ostavku na mesto genseka Voše

Objavljeno: 08.05.14 u 15:49

Generalni sekretar fudbalskog kluba Vojvodina Radisav Rabrenović podneo je danas, iz ličnih razloga, ostavku na tu funkciju.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na ovaj potez nekadašnji sudija odlučio se samo dan nakon što je Vojvodina osvojila nacionalni kup, prvi u klupskoj istoriji

„I pored neizmerne sreće i zadovoljstva koje nosim u sebi zbog osvajanja Kupa Srbije, podnosim ostavku na mesto generalnog sekretara FK Vojvodina i samim tim neću se kandidovati za istu funkciju za mandatni period 2014-2018. godine na narednoj izbornoj skupštini kluba. Moja ostavka motivisana je isključivo ličnim razlozima“, navodi se u Rabrenovićevoj izjavi za klupski sajt.

Ekipa Vojvodine, tri kola pre kraja takmičenja u Superligi Srbije, zauzima peto mesto na tabeli sa 41 bodom. Osvajanjem kupa Novosađani su izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter