0
Evropske lige

Lam: Ne želimo da budemo kao Barsa

Objavljeno: 08.05.14 u 19:26

Kapiten Bajern Minhena Filip Lam izjavio je da njegov tim nikada nije želeo da kopira Barselonin stil igre i da trener Pep Gvardiola ne namerava da napravi sličan tim. 

Filip Lam

Bavarci na čelu sa Pepom Gvardiolom našli su se na udaru medija i kritičara zbog neubedljive ‘tika-taka’ igre, ali Lam tvrdi da je jedina sličnost Barsi – posed lopte.

“Barselona je igrala neki poseban fudbal sa svojim pečatom od 2008. do 2012. godine i to je bilo veoma uzbudljivo. Međutim, naš cilj nikada nije bio da postanemo druga Barselona. Mi smo pod rukovodstvom Pepa Gvardiole pokazali da imamo neki svoj stil igre, da posedujemo loptu u svojim nogama i da konstantno pretimo protivničkom golu, slično, ali ne kao Barselona. Imati loptu u svojim nogama, znači imati kontrolu igre na terenu, ali Bajern nikada nije igrao Barsinu ‘tika-taku’, koja god bila definicija tog stila. Igraćemo svoj stil i pokušati da budemo što bolji“, rekao je Lam.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter