0
Tenis

Jelena poražena od Pavljučenkove

Objavljeno: 08.05.14 u 09:51

Jelena Janković nije uspela da se plasira u osminu finala WTA turnira premijer serije u Madridu pošto je kasno večeras u drugom kolu izgubila od Ruskinje Anastasje Pavljučenkove sa 2:1, po setovima 6:2, 5:7, 7:6 (7:3).

151341634JM00103_2013_Austr

Duel sedme i 25. teniserke sveta obeležila je velika i izjednačena, a u završnici dramatična borba, puna preokreta.
Prelomljen je tek u taj brejku, kada je Pavljučenkova povela sa 4:0 i rutinski sačuvala prednost za četvrtu pobedu nad Srpkinjom u njihovom šestom međusobnom okršaju.

Jankovićeva je praktično ispustila pobedu nad Ruskinjom, jer je u trećem setu vodila sa 4:1. Nedostajalo joj je, međutim, snage i koncentracije, što je Pavljučenkova umela da iskoristi i u maratonskoj, iscrpljujućoj borbi zasluženo slavi posle dva sata i 40 minuta igre.

Ruskinja u borbi za četvrtfinale igra protiv druge srpske teniserke, Ane Ivanović, koja je u utorak uveče savladala Bojanu Jovanovski (6:4, 6:2).

Taj duel na programu je u četvrtak oko 17 sati, a Ivanovićeva važi za favorita pošto je dobila svih pet dosadašnjih međusobnih mečeva.

Ženski turnir u Madridu igra se za ukupan nagradni fond od 3,67 miliona evra.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter