0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Grizem dok god ima nešto da se osvoji

Objavljeno: 08.05.14 u 11:16

Jedan od najboljih igrača Partizana u prethodne dve sezone i verovatno najveći izdanak srpske košarke u poslednjoj deceniji Bogdan Bogdanović zadovoljan je što je dobio Evroliginu nagradu ‘Zvezda u usponu’.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„U toku sezone ne verujem da neko razmišlja o dobijanju bilo kakve pojedinačne nagrade. Ipak, svaka nagrada predstavlja podsticaj i motiv da idem još dalje i dalje“ kaže Bogdanović za Večernje novosti.

Sjajni košarkaš međutim priznaje da uz nagradu ide i doza ‘gorčine’.

„Bolje bih se osećao da nije bilo proklete trojke i poraza od Cedevite, zbog čega smo ostali bez Evrolige. Prizanjem da sam jedan od najvećih krivaca, ali sada je gotovo. Borba se ipak nastavlja. Dog god ima šta da se osvoji ima da ‘grizem’. Partizan još uvek nije rekao poslendju reč!“ jasan je Bogdanović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter