5
Košarka

FOTO:STARSPORT

Rakočević otkrio pod kojim uslovima bi mogao da se vrati

Objavljeno: 07.05.14 u 18:28

Vest o mogućem povratku Igora Rakočevića na parket odjeknula je danas u srpskoj košarkaškoj javnosti, a bivši kapiten Crvene zvezde dodatno je zagolicao maštu navijačima crveno-belih.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

On je danas u toku popodneva na svom Tviteru, posle objave ‘Vratiću se’, dodao i da bi uz dobre pripreme mogao da se vrati i zaigra kao pre.

Posle dugog odmora od fizičkih aktivnosti, totalno oporavljen, imam osećaj da bih posle dobrih priprema mogao opet da zaigram kao pre“, napisao je Rakočević.

Podsetimo, Rakočević je u tri navrata nosio dres crveno-belih, a poslednji put u prošloj sezoni, nakon koje se i povuako iz košarke.

Šta vi mislite, da li za njega ima mesta u domaćoj košarci, tačnije u Crvenoj zvezdi?

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

5 Komentara

  1. za njega u zvezdi treba imati uvek mesta.covek je ziva legenda a ako on misli da uz dobre pripreme moze uci u formu,njegov povratak u prvu petorku ne treba dovoditi ni u kakvo pitanje.igore,care,ti si nas veciti kapiten

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter