0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Partizan ponovo lako sa Megom (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.14 u 20:48

Košarkaši Partizana pobedili su na svom parketu ekipu Mega Vizure rezultatom 93:83 (28:29, 28:21, 19:17, 18:15) u sedmom kolu košarkaške Superlige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su došli do šeste pobede, dok je Megi ovo treći poraz u sedam mečeva.

U sastavu Partizana nije bilo Nikole Milutinova, a kod gostiju nije igrao Vasilije Micić. Ratko Varda se povredio krajem prvog dela i nije se vraćao na parket. 

Neizvesno je bilo u prvom delu igre, gosti su parirali Partizanu zahvaljujući Veličkoviću i Krstiću. Ipak, crno-beli su dileme oko pobednika rešili u poslednjoj deonici kada su predvođeni Bertansom i Gagićem otišli na +13.

U timu Partizana najefikasniji je bio Bogdanović sa 20 poena, pratili su ga Bertans sa 17, Lovernj sa 16 i Gagić sa 15 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio bivši as crno-belih Novica Veličković sa 17 poena. Dvocifren učinak imali su još Dangubić sa 11 i Jokić sa 10 poena.

U ostalim mečevima, Radnički iz Kragujevca je kao domaćin bio bolji od Borca – 86:67, dok je Crnokosa savladala FMP sa 71:64.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter